Whisky bij de Oale Marckt

Onze passie voor smaack en beleving heeft een nieuw hoofdstuk; Whisky!

Whisky is beleving… daarvoor moet je bij de Oale Marckt zijn. Wij zijn continu opzoek naar de smaackvolste beleving, nu ook naar de perfecte match van Whisky & Diner. De unieke smeltkroes van Twentse streekproducten en geselecteerde whisky’s, deze harmonie met elkaar geeft ons een voldoening en vreugde. Die willen we graag delen met onze gasten. Van de bekende Schotse Haggis tot Twentse Balkenbrei.

Het geeft ons als restaurant de inspiratie om u te laten genieten van een heerlijcke avond traditionele gerechten. Met een Twentse twist in combinatie met de mooiste whisky’s uit de wereld. In een arrangement of voor een proeverij maar ook als heerlijk digestief, we geven u graag uitleg over onze selectie van whisky en de mogelijkheden die we in ons proeflokaal aanbieden. Saskia Assink ,voorheen OldCooper Hall en winnaar Whisky award 2014,  is bij ons als whisky expert werkzaam en gebruikt haar kennis om  een fantastische en smaackvolle avond te verzorgen. 

Smaackelijke Cheque

Wilt u een passend cadeau aan iemand geven die van lekker eten houdt, mooie wijnen en likeuren of een liefhebber van whisky proeverij is?! Wij schrijven een waardecheque op het door u gewenste bedrag (vanaf € 25,-) voor een lunch met je vrienden of een romantisch diner voor twee. Dat maakt het geven van de smaackelijke cheque nóg gezelliger.

Smaackelijke groet’n