Keuzemenu

Voor o.a. groepen, ook mogelijkheid om zelf menu samen te stellen uit gerechten van de huidige menukaart. Onderstaand een voorbeeld van een 3 gangen keuzemenu geschikt voor groepen vanaf 10 personen.

Voorgerecht

  • Carpaccio van rundvlees met Enters nagel-holt en schaafsels, oude kaas, pijnboompitten en balsamico dressing of
  • Tartaar van zalm met fijn gesneden rode ui, augurk en kappertje op smaak gemaakt met een romig mierikswortel crème
  • Huisgemaakte wild pate met zoet/zure uien compotes

Hoofdgerecht

  • Flank steak, mals stukje puur runderfilets van de grill met tuinkruiden marinade, geserveerd met kruidenboter of
  • Mix grill van varkenshaas, biefstuk, kipfilet en spareribs of
  • Roodbaars op saffraan risotto met gebakken scampi’s

Nagerecht

Feestelijk Grand dessert met mousse, roomijs en een taartje naar uw smaak en wens samen gesteld.

Extra informatie

  • Jennechies menu, 3 gangen vooraf te bepalen gerechten
  • 3 gangen keuzemenu’s
  • Buffetten maken wij vanaf 35 personen

Prijzen in overleg.

Catering of op een locatie koken is maatwerk. Uw gasten op een unieke locatie laten genieten en beleven. Dit maatwerk vraagt special aandacht van ons team. Wij hebben hier ook geen “standaard” prijslijsten van. Uw catering wordt op maat bedacht en gemaakt naar uw wensen en onze kennis van het ambacht.